Collectief

Met veel concurrentie op de markt wordt het als maar moeilijker om een meerwaarde te creëren, zowel naar je medewerkers toe als naar je klanten.

En ‘meerwaarde’ is nu net het woord waarmee wij een community omschrijven. Collectief is gestart vanuit de overtuiging dat een community een oplossing kan zijn voor vele uitdagingen in zowel HR, marketing als sales.

Ééntje die niet makkelijk te meten is en veel geduld vraagt maar dat is een uitdaging die we niet uit de weg gaan.

Wil jij ook een community manager in je team?

Onze drie pijlers vormen de basis van elke community: communicatie, locatie, events. Om jouw organisatie op elk vlak te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen, werken we samen met verschillende experten. Communicatiespecialisten, eventmanagers en interieurarchitecten behoren tot onze Collectief-community. We stellen je ze graag aan je voor!

Marjolein is community builder by day en creatieve duizendpoot by night. Organiseren doet ze met de vanzelfsprekendheid waarmee ze ’s ochtends op kantoor het raam op kiep zet. En communiceren doet ze met de schwung waarmee ze het ’s avonds weer sluit. Marjolein heeft een oog voor visuele harmonie en een zwak voor esthetiek. Marjolein behoort tot de instagramgeneratie. Ze denkt in beeld, is opgegroeid met mooi minimalisme en leerde met technologie omgaan voor ze haar veters leerde strikken. Ze heeft zin voor esthetiek en schoonheid – in combinatie met een smaakvolle portie creativiteit en enthousiasme zorgt dat voor vonken.

Marjolein’s superkracht is haar lach. Nergens vind je een lach die warmer, spontaner of meer ontwapenend is. Marjolein lacht omdat ze met oprecht plezier mensen ontmoet en ondersteunt, en ze straalt die vreugde af op iedereen die ze tegenkomt.

Marjolein

Elise

Elise

Elise is de Sidekick van Collectief. Ze zorgt mee voor het goede verloop van de projecten. Klanten ideeën en inzichten geven voor hun specifieke uitdagingen doet ze vlot en naturel. Dankzij haar achtergrond in grafisch ontwerp, steekt ze graag haar handen uit de mouwen om al haar ideeën ook zelf uit te werken. Een samenwerking/ partnership met de klant acht ze als noodzakelijk om projecten op een leuke en efficiënte manier te kunnen doorvaren.
Best feature? Enthousiaste communicatie, zelfs obstakels kunnen haar versnellen naar het einddoel van het project!

Menu